Политички партии

СДСМ: Христијан Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ се најголем извор на лажни вести и дезинформации

Лажните вести, конструираните случаи и дезинформациите остануваат единствениот начин на делување на ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски.

Back to top button
Close
Close