Оригинални текстовиПолитички партии

СДСМ: Грижата за граѓаните продолжува, 27,6 милиони евра за платежни картички за 283 000 граѓани 

Речиси половина милијарда евра, како директна помош ќе завршат кај граѓаните и компаниите, во рамите на четвриот пакет мерки за справување со последиците од коронакризата, кој го креира и реализира Владата предовдена од СДСМ.

Back to top button
Close
Close