Политички партии

СДСМ: Градиме по план, изградба на канализација и нов асфалт на улица „Петричка“ во Маџир Маало

Локалната Власт предводена од СДСМ продолжува со низа активности кои го подобруваат секојдневието на граѓаните.

Back to top button
Close
Close