Политички партии

СДСМ: 5,77 милиони евра за поддршка на над 2.200 угостителски објекти

За 2.204 угостителски објекти со 11.235 вработени, кои беа затворени со владината одлука за спречување на ширење на Ковид, обезбедени се 5,77 милиони евра.

Back to top button
Close
Close