0_Maqedoni.Portal0_MIA Investigon.Portal0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritIntervistëMakedonija.SlajderPolitikë

Savada për MIA-n: Maqedonia e Veriut është vend i qëndrueshëm, jemi të përkushtuar që të bëhet anëtare e BE-së

Nuk ka dyshim në qëndrueshmërinë e Maqedonisë së Veriut dhe jam optimist i madh në raport me procesin e zgjerimit të Bashkimi Evropian. Japonia është e përkushtuar fuqishëm në mbështetjen e Maqedonisë së Veriut të bëhet anëtare e BE-së. Iniciativa për bashkëpunim me vendet e Ballkanit Perëndimor e demonstron këtë përkushtim.

Back to top button
Close
Close