0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritMakedonija.SlajderPolitikë

Sasoli: Nuk bëhet fjalë për gabim historik që nuk filluat negociata, por për stagnim që së shpejti do të tejkalohet

Në Këshillin e Evropës nuk u tha "jo" për të filluar proces të negociatave, por se kjo çështje sërish do të vihet në rishqyrtim. Duhet t'i sqarojmë opinionit se nuk bëhet fjalë për "jo", as për gabim historik. Unë preferoj të them se bëhet fjalë për një stagnim historik, në mënyrë që të kthehemi sërish dhe ky proces i negociatave të fillojë sa më parë. Kemi të ardhme të përbashkët, ta shkruajmë së bashku.

Back to top button
Close
Close