0_Магазин.ПорталСцена

Саша Барон Коен донира 100.000 долари во хуманитарни цели

Тоа го откри Дерик Скоби, пасторот во баптистичката црква на Џонс. Тој ќе ги распредели средствата по барање на Џенис Џонс - бебиситерката која глумецот ја измами, односно ја изигра за потребите на „Борат 2“ и нејзината улога.

Back to top button
Close
Close