EvropëEvropë.Portal

Sarkozi i gatshëm të parashtrojë ankesë në Strasburg

Ish-presidenti francez Nicola Sarkozi, i cili u shpall fajtor për korrupsion dhe tregti me ndikim, nuk e përjashtoi mundësinë e ankimimit në Gjykatën evropiane të të drejtave të njeriut në Strasburg.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close