Kultura.SlajderКултураКултура.Портал

Сара Климоска од Берлинале се враќа со награда за европски актер во подем за 2021

„Europeans shooting stars“ за 2021 беа дел од официјалната церемонија за доделување на наградите за најдобри европски актери во подем која се одржа на специјално изградената сцена на „Berlinale Museum Island“. Сара Климоска беше номинирана за оваа награда од страна на Агенцијата за филм на РСМ.

Back to top button
Close
Close