0_Maqedoni.PortalKronikëKronikë.PortalShoqëri

Sanksionohen 281 shoferë në Shkup

Gjithsej 281 masa janë shqiptuar dje vetëm në territorin e Qytetit të Shkupit, midis të cilëve 33 shoferë pa patent shoferë, 16 për automjete teknikisht të parregullta dhe të paregjistruara dhe nëntë sanksione për drejtim të automjetit nën ndikim të alkoolit, bëri të ditur MPB-ja. 

Back to top button
Close
Close