EvropëEvropë.PortalKorrespondentë Botë

Sanksionet ndaj Rusisë dhe të drejtave të njeriut në rend dite të ministrave të BE-së

Ministrat e punëve të jashtme të BE-së sot, mes tjerash do të bisedojnë për prolongimin e sanksioneve ndaj Rusisë, por nuk pritet pako e re e masave restriktive lidhur me tensionet në Detin Azov.

Back to top button
Close
Close