Biznis.SlajderБизнисБизнис.ПорталЕкономија

Самостојните вршители на дејност ќе добијат поддршка од државата за октомври, ноември и декември, Владата го утврди Предлог-законот

Владата денеска на седница го утврди текстот на Предлог-законот за финансиска поддршка на физички лица кои вршат самостојна дејност погодени од здравствен економската криза предизвикана од вирусот КОВИД-19, за месеците октомври, ноември и декември 2020 година.

Back to top button
Close
Close