Дописници СветЕвропаЕвропа.Портал

Само 26 отсто од Французите имаат доверба во владата во борбата против тероризмот

Најновиот барометар за безбедноста на Фидусиал/Одокса покажува дека релативниот кредит на властите кај Французите падна за 18 поени од јули односно само 26 отсто од нив имаат доверба во нив во борбата против тероризмот

Back to top button
Close
Close