0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Samiti Maqedonia 2025: Zhvillimi teknologjik dhe investimet në kapitalin njerëzor çelësi i zhvillimit ekonomik

Rritja e zhvillimit teknologjik dhe konkurrencës së ndërmarrjeve, investimi në projekte kapitale dhe investimi në kapital njerëzor duhet të jetë fokusi i shtetit për të arritur rritje të përshpejtuar ekonomike dhe për të përmirësuar jetën e qytetarëve. Pjesëmarrja e diasporës dhe investimi i tyre në vendin e tyre është gjithashtu me një rëndësi të madhe.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close