EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Samiti i liderëve të BE-së më 1 dhe 2 tetor

Liderët e Bashkimit Evropian do të mblidhen në samitin në Bruksel më 1 dhe 2 tetor, është konfirmuar në kabinetin e kryetarit të Këshillit Evropian.

Back to top button
Close
Close