0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Samiti Digjital për Ballkanin Perëndimor: Për 80 për qind të menaxherëve, aftësitë digjitale janë parakusht i rëndësishëm për të bërë biznes

Perspektivat digjitale të rajonit në kontekstin e integrimit në Bashkimin Evropian janë qëllimi kryesor i Samitit Digjital për Ballkanin Perëndimor, të organizuar nga Këshilli për bashkëpunim rajonal, i realizuar onllajn në Tiranë si pjesë e Procesit të Berlinit dhe Planit të veprimit shumëvjeçar të zonës ekonomike rajonale për Ballkanin Perëndimor. Në samit marrin pjesë zyrtarë të lartë qeveritar nga rajoni, Komisioni Evropian, Këshilli për bashkëpunim rajonal, përfaqësues të biznesit. Në agjendën e nesërme është paraparë që të mbajë fjalim edhe ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratë, Jeton Shaqiri.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close