BotëBotë.Portal

Samit onlajn i G20 më 21 dhe 22 nëntor

Arabia Saudite, e cila po e kryeson G20 këtë vit, sot kumtoi se samiti i nëntorit do të mbahet onlajn për shkak të pandemisë së koronavirusit.

Back to top button
Close
Close