0_Web_Избор на уредникот0_Web_Насловна-слајдер0_Македонија.ПорталМакедонија.СлајдерПолитика

Самит на Берлинскиот процес: Иднината на Западниот Балкан лежи во вистинска обединета Европа

Иднината на Западниот Балкан лежи во вистинска обединета Европа. Целосната интеграција на Западниот Балкан во европското семејство треба да биде природен исход на реформскиот пат на регионот и столб за долгорочен мир и стабилност. Ова се главните пораки што произлегоа од вчерашниот виртуелен самит на Берлинскиот процес, чиј домаќин беше Германија.

Back to top button
Close
Close