BiznesEkonomiShoqëri

Samit Maqedonia 2025: Vaksinat e reja kundër Kovid-19 janë të mira, por të jemi të kujdesshëm

Vaksinat e reja kundër Kovid-19 janë shumë të mira. Ata përbëhen prej molekulave RNK dhe ADN, do të thot vetëm nga materiali gjenetik. Mund të thuhet se në një farë mënyre për këtë janë më efikase dhe më të sigurta. Megjithatë, duhet të jemi të kujdesshëm. Këtë e tha profesori i Fakultetit të Farmacisë pranë Universitetit të Lubjanë dhe anëtarë i ekipit për zhvillimin e vaksinës për Kovid-19, Borut Shtrukel në samitin e sotëm Maqedonia 2025.

Back to top button
Close
Close