EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Samit i jashtëzakonshëm i BE-së

Liderët e BE27 do të takohen sot dhe nesër në samit të jashtëzakonshëm në Bruksel për ta diskutuar politikën e jashtme dhe të sigurisë, si dhe për përforcimin e politikës ekonomike të BE-së.

Back to top button
Close
Close