Svet.SlajderСвет

САД воведоа нови санкции на Иран, насочени кон нафтениот сектор

Соединетите Американски Држави воведоа нови санкции против Иран, кои главно се насочени кон нафтениот сектор во земјата, вклучувајќи го и иранското Министерство за нафта.

Back to top button
Close
Close