СветСвет.Слајдер

САД ја почнаа евакуацијата на Авганистанци кои им помагаа на американската армија

Повеќе од 200 Авганистанци кои им помагаа на американските сили за време на воената операција во нивната земја, денеска беа пренесени во САД

Back to top button
Close
Close