0_Web_AktualeE përzgjedhur

Sa kohë do të zgjatë veprimi i vaksinave kundër koronavirusit?

Lajmet tingëllojnë optimiste: kandidatët për vaksina Moderna dhe BioNTeh /Fajzer thuhet se ofrojnë 90 për qind mbrojtje kundër Kovid-19 dhe vaksina nga kompania farmaceutike britanike-suedeze AstraZeneka të paktën 70 për qind.

Back to top button
Close
Close