0_Web_АктуелноГраѓански секторОпштествоСкопје

Сѐ е подготвено за старт – ќе се трча HalkEco Скопје Трча 10КМ

Со почеток од 7:30 часот денеска ќе се одржи традиционалната трка HalkEco Скопје Трча 10КМ. Стартот и целта на овогодинешната десет километарска трка ќе бидат на улицата Илинденска, пред фонтаната Лотос. 

Back to top button
Close
Close