0_Maqedoni.PortalPolitikë

Ruzhiq – Carovska: Përmirësim i bashkëpunimit shkencor dhe arsimor dhe arsimimit të pakicave kombëtare

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës e Maqedonisë së Veriut, Mila Carovski dhe Zëvendëskryeministri i Qeverisë së Serbisë dhe Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Zhvillimit Teknologjik, Branko Ruzhiq, sot kishin takim në Beograd në të cilin biseduan për përmirësimin e bashkëpunimit shkencor dhe arsimor dhe arsimimin e pakicave kombëtare, për statusin e të cilëve duhet të vazhdojë dialogu , njoftoi korrespodenti i MIA-s nga Beogradi.

Back to top button
Close
Close