0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritBiznis.SlajderEkonomiIntervistëMakedonija.SlajderMIA Investigon

Rustemi për MIA-n: Qasja e re ofron realizim të shpejtë dhe me kohë të projekteve kapitale

Investimet kapitale të ndërmarrjes publike për rrugë shtetërore që nga fillimi i vitit janë realizuar në vlerë prej rreth 40 milionë euro ose 15 për qind e të planifikuarave. Presim që kjo përqindje të rritet me rritjen e intensitetit të punës. Krahasuar me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar, investimet kapitale këtë vit janë më të larta për 5.3 milionë euro ose 15.8 për qind, shprehet në intervistën për MIA-n drejtori i NPRRSH, Ejup Rustemi.

Back to top button
Close
Close