БалканБалкан.Портал

Руските власти ја враќаат иконата од Додик во БиХ, нејзиното потекло и натаму непознато

Руските власти и предадоа на Амбасадата на Босна и Херцеговина во Москва икона подарена од претседавачот со Претседателството на БиХ, Милорад Додик, до рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров, по што беа отворени низа прашања за нејзиното потекло, објавија денеска медиумите во БиХ.

Back to top button
Close
Close