ЕвропаЕвропа.Портал

Русин пешачел една недела за да признае тројно убиство

Еден Русин пешачеше една недела за да го признае тројното убиство што го извршил под дејство на алкохол во оддалечено место на крајниот исток на Русија, соопштија локалните власти.

Back to top button
Close
Close