EvropëSvet.Slajder

Rusia shpalli pesë diplomat polak si “persona non grata”

– Ministria ruse e Punëve të Jashtme shpalli pesë persona të punësuar në Ambasadën polake në vend si “persona non grata” dhe ata duhet ta lëshojnë Rusinë deri në fund të ditës më 15 maj.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close