EvropëEvropë.Portal

Rusia mohon se SHBA-ja i ka propozuar bashkëpunim për zhvillim të vaksinës kundër Kovid-19

- Ministria e Shëndetësisë së Rusisë mohoi se u kanë propozuar autoriteteve amerikane që të bashkëpunojnë në zhvillimin e vaksinës kundër virusit korona, deklaroi sot ndihmësi i ministrit të Shëndetësisë Aleksej Kuznjecov.

Moskë, 14 gusht 2020 (MIA) – Ministria e Shëndetësisë së Rusisë mohoi se u kanë propozuar autoriteteve amerikane që të bashkëpunojnë në zhvillimin e vaksinës kundër virusit korona, deklaroi sot ndihmësi i ministrit të Shëndetësisë Aleksej Kuznjecov.

“Ministria ruse e Shëndetësisë nuk foli me palën amerikane me asnjë propozim zyrtar në lidhje me vaksinën”, tha Kuznjecov në një deklaratë për TASS.

Si-en-en paraprakisht bëri të ditur se autoritetet ruse i kanë ofruar Uashingtonit bashkëpunim të tillë dhe se ato ishin refuzuar. fc/ 

Back to top button
Close
Close