EvropëEvropë.Portal

Rusi: Policia qëllon një djalosh pas tentimit për terrorizëm

Policia ruse e qëlloi një 16-vjeçar në Tatarstan, ku kryesisht jeton popullatë myslimane, pasi me thikë e kishte sulmuar një polic dhe ka tentuar t'i vë flakën stacionit policor lokal.

Back to top button
Close
Close