ЕвропаЕвропа.Портал

Русија: Обвинувањата на Норвешка за кибер напад се неосновани

Шефот на Комисијата за надворешни работи при Советот на Руската Федерација, Константин Косачов изјави дека обвинувањата за вмешаност на Русија во кибер напад на норвешкиот Парламент во август се неосновани.

Back to top button
Close
Close