ЕвропаСвет.Слајдер

Русија ги прекинува консултациите со Холандија и Австралија за MX17

Руското Министерство за надворешни работи денеска соопшти дека е бесмислено да продолжат консултациите со Австралија и Холандија во врска со соборувањето на летот 17 на Малезија ерлајнс, обвинувајќи ги двете земји дека одбиваат да утврдат што се случило.

Back to top button
Close
Close