0_Македонија.ПорталГраѓански секторМакедонија.Слајдер

РСБСП: Да ја унапредиме културата во сообраќајот, преку личен пример да придонесеме за побезбеден сообраќај

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата денеска по повод 11 Мај- Ден на културата во сообраќајот испраќа апел за унапредување на културата во сообраќајот, промена на лошите навики. Да почнеме секој од самиот себе и преку личен пример и позитивен придонес да дадеме поддршка за побезбеден сообраќај. Бидете внимателни, одговорни, културни и толерантени учесници во сообраќајот, денес и секој друг ден, апелираат од РСБСП.

Back to top button
Close
Close