Lajme nga komunatShkup

Rrugët “Vera Jociq” dhe “Georgi Dimitrov” nesër pa ujë

Përdoruesit e rrugës "Vera Jociq" dhe një pjese e rrugës "Gjorgji Dimitrov" në Komunën e Kisella Vodës do të kenë ndërprerje të furnizimit me ujë nesër nga ora 9 e mëngjesit.

Back to top button
Close
Close