0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëri

Rrugët e thata, në vendkalime nuk ka pritje më të gjata

Komunikacioni nëpër rrugët shtetërore po zhvillohet pa pengesa, në disa vende nëpër rrugë të thata. Intensiteti në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

Shkup, 16 shkurt 2020 (MIA) – Komunikacioni nëpër rrugët shtetërore po zhvillohet pa pengesa, në disa vende nëpër rrugë të thata. Intensiteti në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar të  lëvizjes, respektim të sinjalizimit të vendosur të komunikacionit dhe drejtim të kujdesshëm të automjetit, veçanërisht në rrugët nëpër fushëgropa, luginat e lumenjve dhe grykat malore ku ka mundësi për shembje. Kjo veçanërisht ka të bëjë për akset Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë. mb/

Back to top button
Close
Close