0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Rruga Krupishtë-Koçan pritet të jetë gati deri në dhjetor të këtij viti

Aksi Krupishtë-Koçan të rrugës eksprese Koçan - Shtip pritet të jetë gati deri në dhjetor, paralajmëroi sot drejtori i NP për Rrugë Shtetërore Ejup Rustemi i cili me ministrin e Transportit dhe Lidhjeve Bllagoj Boçvarski kreu inspektim të aktiviteteve për ndërtim të urës së lumit Zletovë, një ndër katër urat e parashikuara në aks.  

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close