Kultura.SlajderKulturëKulturë.Portal

Rrjet rajonal për diversitet kulturor i Institutit-Gete Shkup

Në Shkup, sot  edhe zyrtarisht do të hapet projekti READ - Rrjeti rajonal për diversitet kulturor, njoftojnë nga instituti - Gete Shkup. Informojnë se ngjarja do të mbahet në Eurpe House. Duke pasur parasysh situatën me koronavirusin organizatorët ofrojnë mundësinë që ngjarja të ndiqet drejtpërdrejtë dhe onlajn në kanalin You Tube të Europe Hous dhe në profilin e Fejsbukut të Institutit Gete në Shkup. 

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close