Lajme nga komunatShkup

Rrjet i ri i ujësjellësit në “Dizhon 1” në Komunën Çair

NP "Ujësjellës dhe kanalizim"- Shkup vendos rrjet të ri të ujësjellësit në "Dizhon 1" në komunën Çair, investim me vlerë prej 2.800.000 denarë.

Back to top button
Close
Close