EvropëEvropë.PortalKuriozitete

Rrjedhja e ajrit në SNH është rritur pesë herë

Rrjedhja e ajrit në Stacionin Ndërkombëtar Hapësinor është rritur pesëfish në muajt e fundit. Kjo është arsyeja pse kërkohet izolim i dyfishtë i ekuipazhit në pjesën ruse të satelitit, në mënyrë që të përcaktohet vendi i rrjedhjes, deklaroi përfaqësuesi jozyrtar i industrisë së raketave dhe hapësirës për mediat lokale.

Back to top button
Close
Close