0_Maqedoni.PortalShoqëri

Rritje e vogël e nivelit të ujit të lumenjve

Niveli i ujit i tre liqeneve natyrorë në vend është i njëjtë sikur dje, por niveli i ujit të Liqenit të Ohrit është një centimetër më i ulët se zakonisht, tek Liqeni i Prespës është më i ulët për 78 centimetra, ndërsa tek Liqeni i Dojranit është 2,89 metra më i lartë, sipas matjeve të fundit nga Drejtoria për punë hidrometeorologjike (DPHM).

Shkup, 11 shkurt 2020 (MIA) – Niveli i ujit i tre liqeneve natyrorë në vend është i njëjtë sikur dje, por niveli i ujit të Liqenit të Ohrit është një centimetër më i ulët se zakonisht, tek Liqeni i Prespës është më i ulët për 78 centimetra, ndërsa tek Liqeni i Dojranit është 2,89 metra më i lartë, sipas matjeve të fundit nga Drejtoria për punë hidrometeorologjike (DPHM).

Niveli i ujit i të gjithë lumenjve në vend është më i ulët se mesatarja për muajin shkurt dhe janë rritur pak ose janë si dje. bs/

Back to top button
Close
Close