EvropëEvropë.Portal

Rritje e pagave në sektorin publik në Gjermani 

Qeveria gjermane ka arritur marrëveshje me sindikatat e punëtorëve të sektorit publik në lidhje me pagat, me të cilin janë të mbuluara rreth 2.3 milion punëtorë në administratat lokale dhe federale.

Back to top button
Close
Close