0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Rritje e depozitave dhe e kreditimit në shtator

Në shtator të këtij viti është regjistruar rritje e depozitave të përgjithshme të bankave si edhe e kreditimit të qytetarëve dhe kompanive, kumtoi Banka Popullore.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close