0_Web_AktualeBotëBotë.PortalSvet.Slajder

Rritet numri i viktimave në shpërthimet në Guinenë Ekuatoriale

Të paktën 98 vetë kanë humbur jetën, ndërsa më shumë se 600 janë plagosur në shpërthimet e shkaktuara nga "neglizhenca" që shkatërroi dje një kamp ushtarak dhe disa shtëpi në Bata në Guinenë Ekuatoriale.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close