BotëBotë.Portal

Rrëzohet një helikopter në Brazil, vazhdon aksioni i shpëtimit

Në Brazil në afërsi të qytetit Guanabara Bej, u rrëzua një helikopter, njoftoi policia, pa saktësuar se sa njerëz ka pasur në të, si është gjendja e tyre dhe cila është arsyeja. 

Back to top button
Close
Close