BallkanBallkan.Portal

Rreth 500 shtetas të BeH-së të robëruar në kampet në Siri dhe Irak

Rreth 500 shtetas të BeH-së gjenden  në kampet e refugjatëve ose robërues në Siri dhe Irak, ku presin  në deportim të mundshëm në vendlindje, publikoi sot "Dnevni avaz".

Back to top button
Close
Close