BotëBotë.Portal

Rreth 46 milionë refugjatë janë përjashtuar nga programi për imunizim

Rreth 46 milion refugjatë janë përjashtuar nga programet globale të vaksinimit kundër Kovid-19, përfshirë azilkërkuesit, refugjatët, migrantët dhe personat e zhvendosur, theksohet në studimin e Organizatës Botërore të Shëndetësisë.

Back to top button
Close
Close