0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderShoqëriTemë

Rreth 15,300 kandidatë riregjistrohen në provimet e maturës shtetërore, dy provimet eksterne do t’i japin në datën 5 dhe 11 qershor

Nxënësit e shkollave të mesme në vitin e fundit që aplikuan për të dhënë provimin e maturës shtetërore deri në fund të dhjetorit, nga 22 shkurti deri më 5 mars po ri-aplikojnë në shkolla për të ndryshuar lëndët që do të marrin pasi javën e kaluar u arriti kompromis mbi ndryshimet në konceptin për këtë brez të maturantëve.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close