EvropëEvropë.Portal

Rrëmbehet bashkëshortja e njërit ndër njerëzit më të pasur në Noevegji

Policia e Norvegjisë sot bëri të ditur se bashkëshortja e milionerit Tom Hagen është rrëmbyer dhe se rrëmbyesit e saj kanë kërkuar shpërblesë prej nëntë milionë euro.

Back to top button
Close
Close