КултураКултура.Портал

Романот „Азбука за непослушните“ од Венко Андоновски преведен на хрватски

Романот „Азбука за непослушните“ од Венко Андоновски, во превод на македонистот Борислав Павловски е објавен неодамна во издание на ТИМ-прес од Загреб.

Back to top button
Close
Close